luni, 10 august 2009

TVR

La ce te gandesti cand auzi TVR? Un post public, slabut, imaginea nu foarte clara, sunetul amintind de alte posturie nationale... Dar de cand nu te-ai mai gandit la TVR???
Meciuri in Champions League, doua pe saptamana, seriale in fiecare zi puse la ore diferite pentru audienta... Sa vedem, avem Dr.House, nu o serie foarte noua dar satisfacatoare pentru ei, mai avem Grey's Anatomy, la fel, satisfacator, si mai avem Real, Chelsea, Arsenal si Barcelona. Ma gandesc ca sunt destui bani bagati pentru a face ceva misto deci chiar merita, plus ca nu sunt atatia parliti pe la ora 23, platiti sa injre si sa critice. Studio de stiri care ca le CNN, parca totusi te-ai mai gandi la TVR.
Cum orice lucru bun are si partile lui rele, asa si postul asta scade prin emisiunile "culturale" ce distrug ratingul obtinut de pe urma Real-ului cum si desenele prost dublate de sambata dimineata. Adica, cu cel putin 3 posturi gigantice de "cartoons" mai are rost sa dai desene vechi cu 20 de personaje dublate de 3 actori???

Un comentariu:

  1. La Dr.House , Grey's Anatomy si desenele de pe TVR ma uit si euu\:d/ .. da nu mereu :-s :)):*`

    RăspundețiȘtergere